כנפי עוף בסויה ודבש
מתכון מנצח לכנפי עוף ברוטב סויה ודבש שאי אפשר להפסיק לאכול
בשרי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל8 מנות:
מרכיבים:
- 2 ק"ג כנפי עוף טרי
- 5 שיני שום טרי קצוצות דק
- שליש כוס רוטב סויה
- שליש כוס רוטב טריאקי
- חצי כוס רוטב צ'ילי מתוק
- חצי כוס דבש
להגשה:
- בצל ירוק קצוץ דק
הוראות הכנה:
-
01.
מרתיחים סיר עם 4 ליטר מים ומבשלים את הכנפיים.
-
02.
רק לאחר רתיחה מלאה למשך 10 דקות - לנקות את השומן המיותר וכמובן את כל השערות מהכנף ע"י סכין קטן (בשיטה זו קל מאוד).
טיימר מופעל
-
03.
כמו כן, הרתיחה המלאה של המים שומרת שהכנף לא תאבד מטעמה הטבעי.
-
04.
מוציאים את הכנפיים למסננת.
-
05.
מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב ומשרים במרינדה שנוצרה למשך 3 שעות.
-
06.
מוציאים מהנוזלים את הכנפיים ומניחים על הגריל לצריבה קלה, הופכים פעם אחת, צולים מצד שני ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים