המרכיבים ל 4 מנות:
- 2 שומר טרי
- 3 כפות שמן זית
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס
- 1 כפית חומץ בלסמי
- 2 שיני שום פרוסות
- 1 כף עלי רוזמרין קצוצים
הוראות הכנה:
-
01.
מסירים את קצוות השומר ואת שורש השומר.
-
02.
חוצים ומחלקים לרבעים.
-
03.
חותכים לפי השורש לרצועות מאורכות ורחבות.
-
04.
מעבירים לתבנית ומעל יוצקים 3 כפות שמן זית , כפית חומץ בלסמי, בוזקים מלח גס ופלפל שחור גרוס, מוסיפים את שיני השום והרוזמרין ומערבבים היטב.
-
05.
מחממים את התנור לחום גבוהה.
-
06.
צולים את השומר לריכוך קל.
-
07.
ניתן להגיש חם או קר, בליווי זיתים או ירקות אנטיפסטי.
הכנת? כאן מדרגים