מתכון שומר צלוי בבלסמי | השף הלבן

שומר צלוי בבלסמי

סלט טעים וגם בריא מאוד

מאת: עורך השף הלבן
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שומר צלוי בבלסמי

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 2 שומר טרי
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית חומץ בלסמי
  • 2 שיני שום פרוסות
  • 1 כף עלי רוזמרין קצוצים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מסירים את קצוות השומר ואת שורש השומר.

  • 02.

    חוצים ומחלקים לרבעים.

  • 03.

    חותכים לפי השורש לרצועות מאורכות ורחבות.

  • 04.

    מעבירים לתבנית ומעל יוצקים 3 כפות שמן זית , כפית חומץ בלסמי, בוזקים מלח גס ופלפל שחור גרוס, מוסיפים את שיני השום והרוזמרין ומערבבים היטב.

  • 05.

    מחממים את התנור לחום גבוהה.

  • 06.

    צולים את השומר לריכוך קל.

  • 07.

    ניתן להגיש חם או קר, בליווי זיתים או ירקות אנטיפסטי.

הכנת? כאן מדרגים
(107)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.