מתכון פטריות כבושות | השף הלבן

פטריות כבושות

סלט מיוחד

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פטריות כבושות

המרכיבים ל 10 מנות:

  • ארבע סלסילות פטריות שמפיניון
  • 1/2 חבילה שמיר
  • 5 עלי דפנה
  • 4 שיני שום
  • כף פלפל אנגלי
  • כף מלח
  • כף סוכר
  • 250 סמ"ק מים

הוראות הכנה:

  • 01.

    בתחתית צנצנת שמים 1/2 חבילה שמיר, 5 עלי דפנה, 4 שיני שום וכף מלאה של פלפל אנגלי.

  • 02.

    דוחסים פנימה את הפיטריות אבל שומרים על צורתן שלא תפגע.

  • 03.

    מרתיחים מים לוקחים כוס מדידה של 250 סמ"ק שמים כף מלח, כף סוכר וממלאים עד החצי מים רותחים בוחשים עד שנמס הסוכר והמלח ומוסיפים חומץ עד למילוי הכוס ושופכים על הפיטריות ושוב חוזרים על התהליך עד שמתמלא, סוגרים וממתינים כמה ימים.

הכנת? כאן מדרגים
(107)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.