סלט קיסר | השף הלבן

סלט קיסר

הגרסה של תכלת פורטמן ממשחקי השף ברשת 13 לסלט קיסר עם כרוב, ריולי זעתר, קרוטונים וגבינת גרנה פדנו של COLLECTION

מאת: תכלת פורטמן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט קיסר
צילום: משחקי השף (רשת 13) עיצוב: משחקי השף (רשת 13)

המרכיבים ל מנה אחת:

  • כרוב אחד
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל לפי הטעם
  • 2 חלמונים
  • 3 פילטים אנשובי
  • מיץ מלימון אחד
  • 2 שיני שום כתושות
  • 2 ענפי זעתר
  • 8 צלפים
  • 120 מ"ל שמן
  • 2 פרוסות לחם
  • 50 גרם גבינת גרנה פדנו "COLLECTION"
  • 1 כפית חרדל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-200 מעלות

  • 02.

    חותכים את הכרוב לארבע, מורחים בשמן זית, ממליחים ומפלפלים וצולים בתנור חצי שעה עד שהכרוב מתרכך ומשחים

  • 03.

    מכינים איולי: שמים בקערה חלמונים, אנשובי, חרדל, מלח, פלפל, לימון ומתחילים להקציף במטרפה ולהטמיע טעמים, לאחר שהמסה אחידה מתחילים לזלף לאט לאט שמן עד שהאיולי נתפס ומסמיך

  • 04.

    מתקנים תיבול ומוסיפים עלים של זעתר קצוץ וגבינת גרנה פדנו מגורדת

  • 05.

    לקרוטונים: פורסים לחם לקוביות, שמים מלח, פלפל, שמנז ואופים בתנור על 180 עד שמשחים.

  • 06.

    הרכבת המנה: מניחים בצלחת כרוב צלוי מעליו רוטב איולי, קוצצים מעל צלפים, מניחים קרוטונים וגבינת גרנה מגורדת

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.