סלט גרוזיני – טעים במיוחד וקליל להכנה | השף הלבן

סלט גרוזיני

סלט גרוזיני

מאת: בני אפרמיאן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט גרוזיני

המרכיבים ל 5 מנות:

  • 5 עגבניות
  • 4 מלפפונים
  • מעט פטרוזילה לפי הטעם שלכם
  • חצי לימון טרי
  • מלח
  • פלפל שחור
  • בצל
  • שמן סויה {אפשר גם שמן זית במקום}

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את העגבניות והמלפפונים לקוביות או לפלחים.

  • 02.

    מוסיפים את הפטרוזיליה.

  • 03.

    סוחטים את החצי לימון הטרי, מוסיפים מלח+פלפל שחור. אם אוהבים מוסיפים בצל ושמן רגיל או זית.

הכנת? כאן מדרגים
(165)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.