דג סלמון אפוי עם אפונה, כרישה ובצל מקורמל

מנה ראשונה חלומית בערב החג. סלמון חגיגי שיושב על מצע של כרישה בצל ואפונה שקיבלו את כל הטוב מהדג בעת הבישול!

מאת: אמה אביטל
פרווה סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
דג סלמון אפוי עם אפונה

המרכיבים ל 4 מנות:

מרכיבים:
  • שקית אפונה סנפרוטס
  • שקית כרישה חתוכה סנפרוסט
  • שקית בצל קצוץ
  • פרוסות יפות של סלמון
לרוטב:
  • כף שמן זית
  • 2 כפות סויה
  • כפית שום כתום
  • כפית חרדל
  • 2 כפות דבש
  • מעט מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    בתבנית אפייה נוסיף את הבצל והכרישה ומעל נניח את הסלמון ונזלף את הרוטב כל שהוא יגיע גם לירקות שלנו!

  • 02.

    נכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לבערך 25 דקות או עד שהסלמון והירקות כרוכים מעט - נוסיף את האפונה שלנו ונתן להכל עוד 5-10 דק בתנור.

    טיימר מופעל

    00:25:00
  • 03.

    מעל נזלף נגיעה של דבש ככה לשנה הטובה!

  • 04.

    נצלחת וזהו! קל ברמות וזאת מנה שתמיד ממשיכים לטרוף את הירקות גם שנגמר הסלמון!

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.