מאפה עלים של אבא עם ירקות וגבינות שילדים אוהבים
איך גורמים לילדים לאכול מגוון של ירקות? מכינים להם את המאפה של אבא. תכירו את המאפה הכי יפה בעיר וההכנה שלו
רוצים דרך קלה להכין לילדים מאפה מלא בירקות שהם באמת יאהבו? איך גורמים לילדים לאכול מגוון ירקות? עם המאפה!
תכירו את המאפה הכי יפה וטעים שהילדים ישמחו להכין, וגם לאכול
המרכיבים ל6 מנות:
- בצק עלים פילאס תורכי של מעדנות
- טריו מיקס 3 גבינות ״השף הלבן״
- קוביות בולגרית ״פיראוס״
- גבינת גאודה כמהין
- 1 בצל אדום
- 1 פלפל אדום
- 6 עגבניות שרי בצבעים
- 1 סלק
- תערובת קצח שומשום
- 1 ביצה
- ממרח פסטו
הוראות הכנה:
-
01.
פורסים נייר אפייה על תבנית ועליה מניחים ריבוע בצק עלים פילאס תורכי של מעדנות.
-
02.
על הקצוות מניחים פס בצק( קורצים אותו מהבצק הנותר בעזרת גלגלת ) ברוחב סנטימטר ויוצרים מסגרת על ריבוע הבצק.
-
03.
מושחים בביצה טרופה את קצוות המאפה בלבד.
-
04.
במרכז מורחים פסטו.
-
05.
מניחים את הירקות שנרצה להוסיף:פרוסות עגבניות שרי, פלפל אדום חתוך לרצועות דקות, סלק ובצל אדום פרוסים דק ומוסיפים מלח גס.
-
06.
מפזרים את הגבינות: טריו מיקס ״ השף הלבן ״ 3 גבינות ( מוצרלה, סקנדינבית וגאודה ), קוביות גבינה בולגרית וגאודה כמהין.
-
07.
מוסיפים קצח ושומשום על קצוות המאפה בכמות נדיבה.
-
08.
מכניסים למשך 30 דקות לתנור שחומם מראש על 180 מעלות, ויש לכם את המאפה הכי יפה וטעים שיכול להיות!
טיימר מופעל