מתכון עוגת גבינה אפויה לשבועות | השף הלבן

עוגת גבינה אפויה לשבועות

המלכה של חג שבועות: מתכון קלאסי לעוגת גבינה אפויה מעולה שתעשה לכם את החג הקרוב!

מאת: אורית ידעי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת גבינה אפויה לשבועות

המרכיבים ל 10 מנות:

לתחתית:
  • שרוול ביסקוויטים
  • 2 כפות שמן
לעוגה:
  • 1 קילו גבינה לבנה 5%
  • חבילת פודינג וניל
  • 3 כפות קורנפלור
  • 5 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • גרידת לימון מלימון אחד

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל- 180 מעלות

  • 02.

    שוברים את הביסקוויטים לחתיכות.

  • 03.

    מכסים תבנית בביסקוויטים ושופכים עליהם את השמן.

  • 04.

    מערבבים בקערה - גבינה, פודינג וניל, קורנפלור, 5 חלמונים, סוכר וניל וגרידת לימון.

  • 05.

    בקערה נפרדת - מקציפים 5 חלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב.

  • 06.

    מקפליםבעדינות ובהדרגה קציפת ביצים לתערובת הגבינה.

  • 07.

    שופכיםאת התערובת על הביסקוויטים.

  • 08.

    אופים10 דקות בחום 180 מעלות ואח"כ מורידים לחום 150 מעלות וממשיכים לאפות כשעה עד שהעוגה משחימה מעט מלמעלה (לא לפתוח את התנור בזמן האפייה)

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 09.

    מוציאיםאת העוגה מהתנור ומקררים בחוץ.

  • 10.

    שומרים את העוגה במקרר.

הכנת? כאן מדרגים
(25)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.