מתכון פשטידת כרישה | השף הלבן

פשטידת כרישה

מתכון של אורלי זיו, דיאטנית קלינית

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת כרישה

המרכיבים ל 10 מנות:

  • 10 גרם חמאה
  • 125 גרם גבינת כנען 5% מסדרת השף הלבן
  • 100 גרם גבינת "פיראוס" בולגרית 5%
  • 70 גרם פתיתי לייט 9% מסדרת השף הלבן
  • 1 גביע "שלי" 3%
  • 3 ביצים
  • 2 כפות פירורי לחם
  • 3 כרישות בינוניות (כ-500 גרם) – החלק הלבן בלבד
  • 2 כפות שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות). משמנים קלות תבנית בגודל 25X

  • 02.

    פורסים את הכרישות לפרוסות דקות. מניחים במסננת ושוטפים היטב. מנקזים את הנוזלים.

  • 03.

    מחממים את השמן עם החמאה במחבת רחבה ומטגנים את הכרישה כ-10 דקות. מסירים מהאש ומעבירים לצינון בקערה.

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 04.

    מוסיפים את כל יתר החומרים ואופים 30 – 40 דקות או עד שמזהיב. מספר מנות: 8 קלוריות למנה: 199 סידן למנה: 204 מ"ג שומן למנה:

    טיימר מופעל

    00:40:00
  • 05.

    6 גרם  

הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.