פשטידת בצל ללא קמח – טעימה וקלה להכנה | השף הלבן

פשטידת בצל ללא קמח

פשטידת בצל ללא קמח – מתאימה גם לחולי צליאק

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת בצל ללא קמח

המרכיבים ל 16 מנות:

  • 10 בצלים גדולים קלופים וחתוכים לרצועות דקות.
  • פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • 1 כוס שיבולת שועל
  • 4 ביצים טרופות
  • 1 כף מרק בצל
  • מלח
  • פלפל שחור
  • מעט חמאה לשימון התבנית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את התנור מראש ל-180 מעלות.

  • 02.

    מערבבים הבצלים, הביצים, חצי מכמות פתיתי הפרמזן אבקת המרק והתבלינים, עד שכל החומרים מתחברים. מוסיפים את הקוואקר ומערבבים היטב.

  • 03.

    משמנים תבנית פיירקס מלבנית, יוצקים אליה את התערובת, מפזרים מעליה את שארית פתיתי הפרמזן ומכניסים לתנור ל-20 דקות או עד שקיסם שננעץ יוצא נקי.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 04.

    מגישים חם. הערה: זו פשטידה רכה מאוד אך טעימה להפליא ומתאימה גם לילדים

הכנת? כאן מדרגים
(367)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.