פיצה מהירה עם פתיתי טל העמק
ארוחת הערב מתקרבת ובא לכם לתקתק אותה במהירות? המתכון של נטלי לוין לפיצה מהירה עם בצק יוגורט נהדר וטופינג משודרג של גבינת טל העמק הוא הפתרון המושלם

המרכיבים ל 8 משולשים:
- 2 כוסות (280 גרם) קמח תופח
- 1 מיכל (200 מ"ל) יוגורט BIO 3% תנובה
- ½ כפית מלח
- 4-5 כפות גדושות רוטב עגבניות (ביתי או קנוי)
- 1 שקית (200 גרם) פתיתי טל העמק
- תוספות לפי הטעם האישי
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה שמים קמח, יוגורט ומלח ומעבדים בידיים עד לקבלת בצק. זה בסדר אם הבצק לא לגמרי אחיד וחלק.
-
02.
על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעלה בעובי ½ ס"מ.
-
03.
מניחים את הבצק המרודד על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
-
04.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
05.
אופים את הבסיס במשך 8-10 דקות עד הזהבה קלה.
טיימר מופעל
-
06.
מוציאים את הבסיס האפוי מהתנור ומורחים עליו רוטב בשכבה אחידה.
-
07.
מפזרים גבינה ותוספות לפי הטעם.
-
08.
מחזירים להמשך אפייה עוד 8-15 דקות או עד שהגבינה מותכת ומעט מבעבעת.
טיימר מופעל
-
09.
מגישים חם.
-
10.
בתאבון!