רוגעלך עם גבינת פטה עיזים של פיראוס
רחלי קרוט, שחר ואורן מסדרים לכם מתכון פשוט לרוגעלך גבינות מ-5 מצרכים, עם גבינת פטה עיזים של פיראוס
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							עד 20 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
													צילום: רחלי קרוט ושחר ואורן
						
					
				
			המרכיבים ל 32 יחידות:
									מצרכים:
								
															- 1 בצק עלים – מופשר
- 1 גביע קוטג' תנובה
- ½ קופסה (125 גרם) גבינת פטה עיזים של פיראוס
- 100 גרם פתיתי גאודה או פתיתי מוצרלה השף הלבן
- 1 ביצה טרופה. להברשה ניתן להוסיף שומשום או תערובת לבייגל – לא חובה
							 גודל תבנית: תבנית רגילה
						
									הוראות הכנה:
- 
								01.
								בקערה בינונית מערבבים היטב קוטג', פטה וצהובה מגורדת. 
- 
								02.
								פורסים את הבצק על נייר אפייה ומניחים מעל צלחת בקוטר הבצק. 
- 
								03.
								חותכים מסביב ליצירת עיגול ומוציאים את שאריות הבצק מסביב. 
- 
								04.
								מורחים את המילוי על עיגול הבצק בשכבה אחידה ודקה יחסית וחותכים ל-16 משולשים. 
- 
								05.
								מגלגלים כל משולש פנימה, מהצד הרחב כלפי פנים, עד שמתקבל רוגעלך. 
- 
								06.
								מניחים את הרוגעלך על נייר אפייה ומברישים בביצה טרופה. 
- 
								07.
								ניתן לפזר מעל שומשום או תערובת בייגל. 
- 
								08.
								אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 20-30 דקות או עד הזהבה יפה טיימר מופעל
				הכנת? כאן מדרגים
			
						 
									


