מאפה קישואים וברוקולי - כל כך טעים וגם דל קלוריות | השף הלבן

מאפה קישואים וברוקולי

מחפשים מאפה בריא, טעים ומשביע? מתכון למאפה גבינה קישואים וברוקולי, מוקרם בגבינה צהובה בפחות מעשרים דקות של עבודה. שיהיה בתיאבון!

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מאפה קישואים וברוקולי

המרכיבים ל3 מנות:

  • 350 גר’ קישואים
  • 350 גר’ ברוקולי
  • חצי כוס שמיר קצוץ
  • 1 גביע קוטג’ תנובה 5%
  • 1 גביע שלי אשל או שלי גיל
  • 2 ביצים
  • 1 כף פירורי לחם
  • 1 גביע שמנת תנובה קלה
  • 2 פרוסות עמק לייט חתוכות לקוביות
  • מלח
  • פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מגרדים את הקישואים במגררת דקה. שמים במסננת. זורים מעט מלח ומשהים לשעה.

  • 02.

    מבשלים את הברוקולי במים ממולחים עד שמתרכך. מסננים וקוצצים גס.

  • 03.

    סוחטים את הקישואים היטב. שמים בקערה, מוסיפים את כל החומרים (פרט לגבינת עמק), יוצקים לתבנית משומנת, זורים למעלה את הגבינה הצהובה ואופים עד שהמאפה משחים.

  • 04.

    מגישים את המנה חמה בליווי 2 כפות שמנת תנובה קלה.

הכנת? כאן מדרגים
(147)