מתכון בלינצ"ס ממולא תפוח אדמה וגבינות | השף הלבן

בלינצ"ס ממולא תפוח אדמה וגבינות

בלינצ'ס מושלם לפתיחת כל ארוחה חלבית

בלינצ מאת: אליס אסולין
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בלינצ

המרכיבים למנות 20:

לבצק:
  • 3 ביצים
  • חצי כוס קמח תפוח אדמה
  • רבע כוס שמן
  • כוס מים פושרים
  • פלפל שחור לפי הטעם
  • מעט פטרוזיליה קצוצה
למילוי:
  • 1 קילו תפוח אדמה
  • 250 גרם גבינה בולגרית
  • פלפל שחור
  • מעט ג'נג'ר מגורר
  • מלח
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    בתוך קערה שמים את המים, השמן, הביצים, קמח תפו"א והתבלינים וטורפים ידנית עד שכל הבלילה חלקה ואין בה גושים.

  • 02.

    מחממים מחבת טפלון. לוקחים מצקת מהבלילה ושופכים למחבת. מטגנים קלות עד שהבלינצ'ס מוכן ומוציאים.

  • 03.

    מבשלים את תפו"א. מרסקים לפירה.

  • 04.

    מוסיפים את הגבינות והתבלינים.

  • 05.

    ממלאים כל עלה בלינצ'סבכף גדושה תפו"א ומקפלים שתי קצוות ומגלגלים. מניחים בתבנית על נייר אפיה, מורחים בביצה ומפזרים שומשום.

  • 06.

    מכניסים לתנור ל-15 דקות ב-180 מעלות עד לקבלת מרקם קריספי.

    טיימר מופעל
    00:15:00
הכנת? כאן מדרגים
(48)