סלט ירוק עם פקאן מסוכר
סלט ירוק מרענן, תוספת אגוזי הפקאן המסוכרים מאזנים מעט את חמצמצות הרוטב ויוצרים שילוב מעניין וטעים
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 4 מנות:
- חבילת עלי בייבי
- אגוזי פקאן מסוכר
לרוטב:
- 1/2 כוס שמן
- 1/4 כוס חומץ
- 2 כפיות חרדל
- מעט מים
- קמצוץ סוכר
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את כל חומרי הרוטב ביחד.
-
02.
בקערה גדולה מניחים את עלי הבייבי, יוצקים את הרוטב מעל ומערבבים היטב.
-
03.
בוזקים מעל העלים את אגוזי הפקאן המסוכרים.
הכנת? כאן מדרגים