בראוניס שוקולד לפסח
גרסה כשרה לפסח לריבועים גדושי השוקולד, לאירוח במהלך החג ולכל עת בעצם
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל8 בראוניז:
- 200 גרם שוקולד מריר
- 50 גרם שוקולד לבן או חלב
- 100 גרם חמאה
- חצי מיכל שמנת מתוקה
- 3 ביצים
- 3 כפות קקאו
- 4 כפות קמח מצה
- חופן אגוזים
- כפית תמצית וניל
- כפית נס קפה
- מעט מלח
הוראות הכנה:
-
01.
יש להמיס את השוקולד המריר בלבד עם החמאה מעל סיר מים או במיקרוגל.
-
02.
מערבבים את כל החומרים בקערה, פרט לשוקולד החלב/לבן.
-
03.
שופכים לקערה בינונית משומנת את הבלילה.
-
04.
"שותלים" את קוביות שוקולד החלב/לבן בצורה מפוזרת בבלילה.
-
05.
אופים בחום של 170 מע' למשך כחצי שעה עד שהעוגה מתייצבת.
-
06.
פורסים לקוביות ובוזקים אבקת סוכר.
הכנת? כאן מדרגים