מתכון פשטידת פטריות אישית | השף הלבן

פשטידת פטריות אישית

פשטידת פטריות עסיסית ונהדרת

מאת: מוטי טאפירו
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת פטריות אישית

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 1 מיכל גבינה לבנה
  • 150 גרם גבינת פרמז'ן
  • 100 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1 ביצה
  • בצק עלים
  • פטריות שמפיניון
  • בצל
  • 2 שיני שום

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את מרכיבי הגבינות והביצים

  • 02.

    משטחים את בצק העלים על תחתית האלומיניום ובדפנות בזמן שהפטריות משחימות בטיגון עם הבצל והשום.

  • 03.

    מחכים שהפטריות יתקררו ומוסיפים את תערובת הגבינות.

  • 04.

    ממלאים את תבניות האלומיניום ומפזרים מעט גבינת פרמז'ן מלמעלה.

  • 05.

    מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות לחצי שעה עד 40 דקות.

    טיימר מופעל

    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(120)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.