מתכון פשטידת בטטה וגבינות | השף הלבן

פשטידת בטטה וגבינות

פשטידת בטטה וגבינות, מנה ראשונה טעימה שגונבת את ההצגה

מאת: תהילה רפאלוב
חלבי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
פשטידת בטטה וגבינות

המרכיבים ל 7 מנות:

  • 4 כפות שמן זית
  • 2 בטטות גדולות- מקולפות, שטופות וחתוכות לקוביות קטנות
  • 1 יח' כרישה- חתוכה לטבעות דקות
  • 1 יח' בצל גדול- מקולף, שטוף וקצוץ
  • 2 יח' דלעת ערמונים- מקולפות, מרוקנות מגרעינים וחתוכות לקוביות גדולות (לא חובה)
  • 1 יח' פלפל גמבה- חתוך לקוביות קטנות
  • קופסא קוטג'
  • 1 יח' שמנת חמוצה (200 גר')
  • 50 גרם חמאה- רכה בטמפרטורת החדר
  • 3 ביצים
  • 5 כפות קמח תופח
  • מלח
  • טימין טרי

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקפיצים בווק את הבצל והכרישה עם שמן הזית עד שהבצל הופך לשקוף.

  • 02.

    מוספים לווק את שאר הירקות והחמאה מערבבים ומטגנים עד לריכוך הירקות.

  • 03.

    מערבבים היטב את שאר החומרים בקערה.

  • 04.

    מוסיפים את הירקות לקערה, מערבבים היטב ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה או משומנת היטב לתנור שחומם מראש לחום של כ-180 מעלות, למשך כ- 45 דקות.

    טיימר מופעל
    00:45:00
הכנת? כאן מדרגים
(57)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.