פשטידת בטטה וגבינות
פשטידת בטטה וגבינות, מנה ראשונה טעימה שגונבת את ההצגה
חלבי
סוג מתכון
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל7 מנות:
- 4 כפות שמן זית
- 2 בטטות גדולות- מקולפות, שטופות וחתוכות לקוביות קטנות
- 1 יח' כרישה- חתוכה לטבעות דקות
- 1 יח' בצל גדול- מקולף, שטוף וקצוץ
- 2 יח' דלעת ערמונים- מקולפות, מרוקנות מגרעינים וחתוכות לקוביות גדולות (לא חובה)
- 1 יח' פלפל גמבה- חתוך לקוביות קטנות
- קופסא קוטג'
- 1 יח' שמנת חמוצה (200 גר')
- 50 גרם חמאה- רכה בטמפרטורת החדר
- 3 ביצים
- 5 כפות קמח תופח
- מלח
- טימין טרי
הוראות הכנה:
-
01.
מקפיצים בווק את הבצל והכרישה עם שמן הזית עד שהבצל הופך לשקוף.
-
02.
מוספים לווק את שאר הירקות והחמאה מערבבים ומטגנים עד לריכוך הירקות.
-
03.
מערבבים היטב את שאר החומרים בקערה.
-
04.
מוסיפים את הירקות לקערה, מערבבים היטב ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה או משומנת היטב לתנור שחומם מראש לחום של כ-180 מעלות, למשך כ- 45 דקות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים