ענני מרנג לבנים עם קצפת, תותים ושוקולד לבן
קינוח אוורירי ומפנק
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות

המרכיבים ל 4 מנות:
למרנג :
- 4 חלבונים
- 1.5 כוסות סוכר
לקצפת :
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- 3 כפות סוכר
לקישוט :
- תותים טריים חצויים
- 50 גרם שוקולד לבן מגורר
הוראות הכנה:
-
01.
מקציפים חלבונים במהירות גבוהה. מוסיפים חצי מכמות הסוכר וממשיכים להקציף לקצף יציב. את יתרת הסוכר מוסיפים ללא הקצפה ותוך כדי ערבוב לתוך הקצף.
-
02.
מחממים תנור ל- 110 מעלות.
-
03.
מרפדים תבנית בנייר אפייה ובעזרת כף יוצרים מעין עננים עם הקצף בקוטר 5 ס"מ ואופים עד לייבוש מוחלט כ-3 שעות.
-
04.
מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר לקצף יציב.
-
05.
מניחים בצלחת ענן מרנג ומעליו כף גדושה של קצפת.
-
06.
מפזרים שוקולד לבן מגורר ומעל שכבת תותים חצויים.
-
07.
יוצרים מגדל ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים