מתכון ענני מרנג לבנים עם קצפת, תותים ושוקולד לבן | השף הלבן

ענני מרנג לבנים עם קצפת, תותים ושוקולד לבן

קינוח אוורירי ומפנק

מאת: מיטל ריזגן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
ענני מרנג לבנים עם קצפת, תותים ושוקולד לבן

המרכיבים ל 4 מנות:

למרנג :
  • 4 חלבונים
  • 1.5 כוסות סוכר
לקצפת :
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 3 כפות סוכר
לקישוט :
  • תותים טריים חצויים
  • 50 גרם שוקולד לבן מגורר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים חלבונים במהירות גבוהה. מוסיפים חצי מכמות הסוכר וממשיכים להקציף לקצף יציב. את יתרת הסוכר מוסיפים ללא הקצפה ותוך כדי ערבוב לתוך הקצף.

  • 02.

    מחממים תנור ל- 110 מעלות.

  • 03.

    מרפדים תבנית בנייר אפייה ובעזרת כף יוצרים מעין עננים עם הקצף בקוטר 5 ס"מ ואופים עד לייבוש מוחלט כ-3 שעות.

  • 04.

    מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר לקצף יציב.

  • 05.

    מניחים בצלחת ענן מרנג ומעליו כף גדושה של קצפת.

  • 06.

    מפזרים שוקולד לבן מגורר ומעל שכבת תותים חצויים.

  • 07.

    יוצרים מגדל ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(85)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.