מתכון פשטידת אטריות וגבינות | השף הלבן

פשטידת אטריות וגבינות

מנה טעימה וקלה להכנה

מאת: טלי בראון
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת אטריות וגבינות

המרכיבים ל10 מנות:

לרכישה >>
  • 1 חבילה אטריות רחבות
  • 1 גביע גבינה לבנה 5% (אפשר גם יותר)
  • 300 גרם גבינה מלוחה מגורדת
  • 300 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • קורט מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כפית פלפל אדום
  • 1 בצל
  • 1 קופסת פטריות חתוכות

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בסיר את האטריות, מביאים לרתיחה עד שהאטריות מתבשלות בערך 15 דקות. מסננים ושמים בקערה גדולה.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 02.

    מטגנים במחבת את הבצל עם הפטריות עד להשחמה מלאה ומוסיפים לקערה של האטריות, מוסיפים את הגבינות ואת שאר התבלינים ואת הביצים מערבבים ומכניסים לתנור בחום של כ-150 מעלות.

  • 03.

     לאחר שהפשטידה מוכנה אך לפני שמוציאים מהתנור מוסיפים קצת גבינה צהובה עד להשחמה.

הכנת? כאן מדרגים
(597)