פיצה ביתית
לא משנה אם אתם בשלנים חובבים, מאסטרים במטבח או סתם רוצים להכין משהו שיפיל את האורחים שלכם. אם אתם מחפשים את מאפים מושלמים שאפשר להכין בבית בקלי קלות, הגעתם למקום הנכון. הנה מתכון לפיצה ביתית מושלמת:

לכל מתכוני הפיצה באתר השף הלבן >>
- 4 כוסות קמח
- 11 כוסות מים מעט חמים
- כפית מלח
- כף שמרים יבשים
- כפית שמן זית
- גבינת מוצרלה קולקשן
- רוטב עגבניות
- ירקות ותבלינים על פי טעמכם
- ערבבו את השמרים עם רבע כוס מים.
- ערבבו באמצעות מיקסר הנכלל בציוד למאפיות את הקמח, המים, המלח והשמרים שהתססתם.
- המשיכו ללוש במשך מספר דקות עד שיתקבל בצק איכותי שאינו נדבק לדפנות. ניתן
להוסיף מעט קמח במידת הצורך. - הניחו לבצק במשך כ-20 דקות ולאחר מכן לושו אותו שוב באמצעות המיקסר מספר
דקות נוספות. - כסו את הבצק בניילון והניחו לו לשהות בקערה משומנת היטב במשך שעתיים-שלוש.
- הכינו כדורים בינוניים ועצבו אותם בצורת פיצה דקה באמצעות מערוך.
- פזרו על משטחי הבצק גבינה, תבלינים, רוטב וירקות על פי טעמכם.
- הכניסו את הפיצה באמצעות משטח מתאים לטאבון לוהט למשך כ-2 עד 3 דקות, בהתאם
לחום של הטאבון. - הפיצה תצא חמה, קראנצ'ית וממכרת. תיהנו!
