פיצות אישיות כשרות לפסח - טעים וקל להכנה | השף הלבן

פיצות אישיות כשרות לפסח

רון יוחננוב עם עוד מתכון מנצח: פיצות אישיות מפתיעות וטעימות במיוחד לפסח! את פתיתי המוצלה של השף הלבן, רון משלב גם בתוך הבצק וגם עם התוספות

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פיצות אישיות כשרות לפסח
צילום: רון יוחננוב עיצוב: רון יוחננוב

המרכיבים ל7 יחידות או פיצה משפחתית בינונית:

לבצק:
  • 1 ביצה
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • 1 גביע (250 גרם) קוטג' תנובה או גבינה לבנה תנובה
  • ½ שקית (100 גרם) פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • כוס (140 גרם) קמח תופח כשר לפסח
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • כפית חומץ (לבצק אוורירי - לא חובה)
  • שן שום כתושה (לא חובה)
  • כפית תימין או בזיליקום טרי קצוץ דק (לא חובה)
לרוטב פיצה:
  • 2 עגבניות בשלות קצוצות או חצי קופסת עגבניות מרוסקות
  • 1 כף גדושה רסק עגבניות
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 כפית סוכר
  • קורט מלח ופלפל שחור
  • עלי אורגנו טריים או יבשים
לטופינג:
  • תוספות שאוהבים: זיתים / תירס / קוביות של ירקות / פטריות
  • 1 שקית (200 גרם) פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • תבלין פיצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-200 מעלות.

  • 02.

    בקערה, מערבבים את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק אחיד.

  • 03.

    מרפדים תבנית בנייר אפייה

  • 04.

    מחלקים את הבצק ל-7 יחידות

  • 05.

    בעזרת ידיים מעט משומנות, מגלגלים ומשטחים היטב לפיצות אישיות ומניחים על המגש.

  • 06.

    מורחים מעל רוטב פיצה, מפזרים פתיתי מוצרלה ותוספות

  • 07.

    מכניסים לתנור לאפייה כ-25 דקות או עד הזהבה.

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(4)