ברד פודינג מלוח עם גבינות ועשבי תיבול - טעים וקל להכנה | השף הלבן

ברד פודינג מלוח עם גבינה ועשבי תיבול

המתכון המושלם לשבת בבוקר: ברד פודינג מלוח ועשיר בעשבי תיבול עם הקרמה של גבינות שפשוט לא ניתן לעמוד בפניו!

מאת: דור משה
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ברד פודינג מלוח עם גאודה ועשבי תיבול
צילום: דור משה עיצוב: דור משה

המרכיבים ל4-5 מנות:

לרכישה >>
  • חלה בינונית
  • 2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת לבישול 15% "השף הלבן"
  • 5 ביצים בגודל L
  • כפית מלח
  • פלפל שחור
  • מעט צ'ילי יבש
  • ¼ כוס עשבי תיבול קצוצים דק (בזיליקום / עירית / טימין / שמיר וכו')
  • 100 גרם פתיתי טריו מיקס 3 גבינות "השף הלבן"
  • לשימון התבנית: מעט חמאה רכה
גודל תבנית: תבנית מלבנית בגודל 22*30 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את החלה לקוביות גדולות.

  • 02.

    בקערה גדולה טורפים את השמנת לבישול, הביצים, המלח, הפלפל והצ'ילי.

  • 03.

    מוסיפים את עשבי התיבול ופתיתי הגאודה ומערבבים.

  • 04.

    מוסיפים פנימה את קוביות החלה ומערבבים היטב, כך שהחלה תיספג היטב בכל הנוזלים.

  • 05.

    משמנים היטב את התבנית ויוצקים פנימה את הבלילה עם החלה.

  • 06.

    מכסים בניילון נצמד / מגבת ומניחים בצד למשך שעה לפחות (אפשר להכין לילה מראש ולשמור במקרר).

  • 07.

    מחממים תנור לחום של 180 מעלות, ואופים כחצי שעה, או עד שהמאפה מזהיב מאוד ויציב גם במרכז.

  • 08.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(1)