מיני פשטידות מוקרמות מ-4 מרכיבים
מתכון בסיסי לפשטידות מוקרמות עם פתיתי מוצרלה שאפשר להוסיף לו כל ירק שאוהבים. מתאים לכל ארוחה משפחתית ואפילו לשלוח עם הילדים לבית הספר
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: דור משה
עיצוב: דור משה
המרכיבים ל12 יחידות:
- כ-400 גרם ירקות חתוכים לקוביות: זוקיני / בטטות / סלסלת פטריות / עגבניות שרי / פרחי ברוקולי / פרחי כרובית
בסיס לפשטידה:
- 3 ביצים
- 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 15% "השף הלבן"
- 100 גרם פתיתי מוצרלה של השף הלבן
אופציות לתיבול:
- כף עשבי תבלין טריים (בזילקום / טימין)
- קורט אגוז מוסקט
- מעט צ'ילי חריף טרי קצוץ דק
- מלח
- פלפל שחור
גודל תבנית: תבנית שקעים
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-180 מעלות
-
02.
טורפים ביצים, שמנת, תבלינים ומחצית מכמות פתיתי המוצרלה
-
03.
מניחים בתבנית את הירקות החתוכים, שופכים מעל את הבלילה עד כיסוי הירקות
-
04.
מפזרים מעל את יתרת פתיתי הגאודה או המוצרלה ואופים כ-25 דקות או עד הזהבה
טיימר מופעל
-
05.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים