פשטידת תירס עם טוויסט | השף הלבן

פשטידת תירס וגבינות עם טוויסט

פשטידת תירס מוקרמת עם גבינת גאודה וטוויסט מפתיע: שכבה תחתונה של פרוסות באגט! התוצאה המתקבלת היא פשטידה שמזכירה פוקאצ'ה אוורירית, בדיוק כמו שציון אוהב

מאת: ציון ברוך
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: דניאל שכטר עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל10 מנות:

לרכישה >>
  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 15% "השף הלבן"
  • 200 גרם פתיתי טריו מיקס 3 גבינות השף הלבן
  • 3 לחמניות בייגל או באגט פרוסות לפרוסות בעובי של 1 ס"מ
  • 1 שקית (800 גרם) גרעיני תירס מוקפאים "סנפרוסט"
  • 1 כפית מלח
  • 1 בצל גדול קצוץ מטוגן
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 4 ביצים
  • 2 כפות קמח תופח
  • לשימון התבנית: שמן זית
גודל תבנית: תבנית מלבנית גדולה

הוראות הכנה:

  • 01.

    משמנים תבנית ומסדרים בתחתית את פרוסות הבייגל

  • 02.

    בקערה עמוקה מערבבים יחד שמנת לבישול, תירס, מלח, בצל, פלפל שחור, פטרוזיליה, ביצים, קמח ו-1/2 שקית פתיתי גאודה עמק.

  • 03.

    יוצקים את הבלילה בשכבה אחידה מעל פרוסות הבייגל בתבנית.

  • 04.

    מפזרים את יתרת פתיתי גאודה על הבלילה, אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 30 דקות עד להזהבה והקרמה של פתיתי הגאודה.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(10)