פשטידת תירס וגבינות עם טוויסט
פשטידת תירס מוקרמת עם גבינת גאודה וטוויסט מפתיע: שכבה תחתונה של פרוסות באגט! התוצאה המתקבלת היא פשטידה שמזכירה פוקאצ'ה אוורירית, בדיוק כמו שציון אוהב
חלבי
סוג מתכון
60 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: דניאל שכטר
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל10 מנות:
- 1 מכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 15% "השף הלבן"
- 200 גרם פתיתי טריו מיקס 3 גבינות השף הלבן
- 3 לחמניות בייגל או באגט פרוסות לפרוסות בעובי של 1 ס"מ
- 1 שקית (800 גרם) גרעיני תירס מוקפאים "סנפרוסט"
- 1 כפית מלח
- 1 בצל גדול קצוץ מטוגן
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 4 ביצים
- 2 כפות קמח תופח
- לשימון התבנית: שמן זית
גודל תבנית: תבנית מלבנית גדולה
הוראות הכנה:
-
01.
משמנים תבנית ומסדרים בתחתית את פרוסות הבייגל
-
02.
בקערה עמוקה מערבבים יחד שמנת לבישול, תירס, מלח, בצל, פלפל שחור, פטרוזיליה, ביצים, קמח ו-1/2 שקית פתיתי גאודה עמק.
-
03.
יוצקים את הבלילה בשכבה אחידה מעל פרוסות הבייגל בתבנית.
-
04.
מפזרים את יתרת פתיתי גאודה על הבלילה, אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 30 דקות עד להזהבה והקרמה של פתיתי הגאודה.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים