משה בתיבה עם טוויסט
רוצים לשדרג את ארוחת הצהריים של הילדים עם טוויסט? בואו להפוך את מאפי משה בתיבה האהובים למגניבים יותר!
בשרי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
צילום: אריאל בן חמו
עיצוב: אריאל בן חמו
המרכיבים לכ-15-20:
- 2 חבילות נקניקיות עוף "טירת צבי"
- 1 חבילה (1 ק"ג) בצק עלים מרודד "מעדנות" מופשר על פי הוראות היצרן
להברשה:
- 1 ביצה טרופה
גודל תבנית: תבנית תנור
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-180 מעלות על חום עליון ותחתון (לא בתכנית טורבו).
-
02.
משפדים כל נקניקיה לאורכה על שיפוד עץ.
-
03.
בעזרת סכין חותכים בזהירות את הנקניקייה תוך כדי שמסובבים אותה וכך יוצרים חיתוך ספירלה.
-
04.
פותחים בעדינות את הבצק וחותכים לרצועות דקות ברוחב של 1/2 סנטימטר.
-
05.
מלפפים כל רצועת בצק סביב הנקניקייה וממקמים את הבצק בתוך החתכים של הנקניקייה כך שכשהבצק תופח בתנור הוא ממלא את כל החתכים.
-
06.
בעזרת מברשת מברישים בעדינות את הבצק בביצה טרופה.
-
07.
אופים את שיפודי הנקניקיות בתנור שחומם מראש כ-20 דקות או עד שהבצק מזהיב.
טיימר מופעל
-
08.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים