פלוט במילוי גבינות מבצק גבינה לבנה – רון יוחננוב | השף הלבן

פלוטים במילוי גבינות מבצק גבינה לבנה

מתכון מעולה לבראנץ' כשהאורחים כבר בדרך: פלוטים מבצק גבינה לבנה ובמילוי גבינות מעולות. תוספת קלילה ומרשימה לשולחן האירוח החלבי שלכם

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
באגט עם יוגורט
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל10 יחידות:

לבצק:
  • 500 גרם קמח תופח
  • 2 גביעים (500 גרם סה"כ) גבינה לבנה 5% תנובה
  • כף חומץ
  • 1 כפית מלח
למילוי:
  • 1 חבילה (250 גרם) פטה כבשים 20% "פיראוס"
  • 1 גליל (200 גרם) פרומעז "COLLECTION"
  • ¾ שקית (150 גרם) פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
לציפוי:
  • ביצה
  • שומשום / קצח / גרעיני חמנייה / טבעות זיתים / טימין
גודל תבנית: תבנית תנור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

  • 02.

    מכניסים את מצרכי הבצק לקערת מיקסר עם וו לישה ומערבלים כ-5 דקות עד קבלת בצק אחיד.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 03.

    מחלקים את הבצק לכדורים שווים, מרדדים כל כדור לעלה דק וארוך. במרכז עלה הבצק מפוררים תערובת של גבינות (פטה, פרומעז, פתיתי מוצרלה)

  • 04.

    מגלגלים את המילוי פנימה בתוך הבצק, סוגרים ומהדקים היטב ומגלגלים את הבצק לצורת פלוט.

  • 05.

    מעבירים לתבנית עם נייר אפייה, מורחים בביצה וזורים שומשום, קצח, גרעיני חמניה, טבעות זיתים, טימין ומה שאוהבים.

  • 06.

    אופים בתנור על 180 מעלות כ-20 דקות עד להזהבה

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 07.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(8)