פשטידת ספגטי
כמו פשטידת פסטה, אבל עם ספגטי! מתכון מעולה וטעים במיוחד לפשטידת ספגטי עם כרישה, פטריות, קייל וגבינות נהדרות שישדרג לכם את ארוחת הערב המשפחתית

המרכיבים ל 6 מנות:
- כף חמאה רכה
- 2 גבעולי כרישה בינוניים קצוצים ללא החלק הירוק
- 3 שיני שום קצוצות
- 2 חבילת פטריות שמפיניון חתוכות
- חבילת פטריות פורטבלו חתוכות
- 200 גר׳ קייל מסולסל מופרד מהגבעול (או עלי תרד)
- 1 חבילה (500 גר׳) ספגטי מבושל
- 250 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
- ½ שקית (50 גרם) פתיתי פרמזן "השף הלבן"
- כף גדושה פלפל שחור גרוס
- 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 10% השף הלבן
- כפית מלח
- 3 ביצים
- גבינת קשקבל "COLLECTION", מגוררת
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור על 180 מעלות
-
02.
במחבת עלעל אש בינונית צורבים כרישה בחמאה כ-5 דקות, מוסיפים את הפטריות, השום והקייל וצורבים כ-5 דקות נוספות. מצננים.
טיימר מופעל
-
03.
בקערה גדולה מערבבים את מרכיבי תערובת הגבינות עד לקבלת מסה אחידה. מוסיפים לה את הכרישה, הפטריות, השום, הקייל והפסטה המבושלת ומערבבים.
-
04.
משמנים תבנים עם חמאה, מעבירים עליה את הבלילה של הפשטידה ואופים כ-30 דקות עד להשחמה.
טיימר מופעל
-
05.
לאחר האפייה, מפזרים על גבי הפשטידה גבינת קשקבל מגורדת ומגישים.