סחלב מושחת עם קצפת, פירורי עוגיית קרמל, קוקוס פיסטוק
ככה הופכים סחלב לקינוח מפנק: מוסיפים לו שמנת מתוקה, פירורי עוגיה פריכים, קוקוס ופיסטוק
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: נעמה רן
המרכיבים ל 4:
- 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה "השף הלבן"
- 3 כוסות חלב "תנובה"
- 3 כפות סוכר
- 4 כפות קורנפלור
- 2-3 טיפות מי ורדים או מי זהר או 1 כפית תמצית וניל איכותית
להגשה:
- 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38% "השף הלבן" מוקצפת עם 1 כף סוכר
- 4 כפות ביסקוויט או עוגיות קרמל מפוררות
- 1 כף שבבי קוקוס
- 2 כפות פיסטוק או אגוזים קצוצים
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים בסיר שמנת ו 1/2 2 כוסות חלב וסוכר עד סף רתיחה. טורפים בקערית נפרדת 1/2 כוס חלב קר, קורנפלור ומי ורדים עד שאין גושים ומוסיפים תוך כדי ערבוב לסיר.
-
02.
מבשלים עד שמסמיך ומסירים מהאש.
-
03.
מחלקים את הסחלב לכוסות הגשה ובוזקים מחצית מהתוספות.
-
04.
עורמים קצפת, בוזקים את יתר התוספות ומגישים מיד עם כפית ארוכה.
הכנת? כאן מדרגים