לזניות אישיות בטעמים שונים – מתכון אירוח ללזניות | השף הלבן

לזניות אישיות בטעמים שונים

מתכון אירוח ללזניות קטנות אישיות במגוון מילויים לבחירת האורחים

מאת: אינס שילת ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לזניות אישיות בטעמים שונים
צילום: לירן קפל עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 12 יחידות:

  • 1 כוס פטריות קצוצות
  • 1 כף גדושה ממרח עגבניות מיובשות "אוליביה"
  • 1/2 כוס עלי בזיליקום
  • 1 בטטה גדולה מבושלת ומרוסקת
לרוטב:
  • קורט אגוז מוסקט
  • 2 מכלי רוטב בשמל "השף הלבן"
  • 1.5 כוסות חלב "תנובה"
  • 200 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 ביצה
גודל תבנית: תבנית מאפינס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בקערה את רוטב הבשמל עם החלב בסיר עד לרתיחה עדינה ומסירים מהאש ומצננים מעט בטמפרטורת החדר.

  • 02.

    מוסיפים קורט אגוז מוסקט, 3/4 משקית המוצרלה, מלח, פלפל וביצה.

  • 03.

    מבשלים את עלי הלזניה לפי ההוראות על האריזה, ומניחים על נייר אפייה משומן מעט.

  • 04.

    מחלקים את המלית ל- 3 קערות, לאחת מוסיפים בטטה, לשנייה עלי בזיליקום וממרח עגבניות מיובשות ולשלישית פטריות קצוצות

  • 05.

    חוצים את העלים לשני חצאים ומניחים 2 חצאים בכל שקע כך שהם מרפדים את השקע, ממלאים במליות שונות ומפזרים מעל פתיתי מוצרלה שנשארו

  • 06.

    אופים בחום של 170 מעלות כ-25 דקות עד הזהבה.

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(3)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.