אוזן המן ספנקופיטה - משולשי בצק במילוי תרד ובולגרית | השף הלבן

אוזן המן ספנקופיטה – משולשי בצק במילוי תרד ובולגרית

קשה לפספס עם מילוי של תרד ובולגרית. הפעם באוזן המן בתוך בצק יוגורט פריך

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אוזן המן ספנקופיטה - משולשי בצק במילוי תרד ובולגרית
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 25 יחידות:

  • 2 כוסות קמח
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1/2 כוס שמן זית עדין
  • 1/4 כוס מים
  • 1/4 כוס יוגורט עיזים "פיראוס"
  • 1/2 כפית מלח
למילוי:
  • 1 כף שמן זית
  • 300 גרם מדליוני תרד "סנפרוסט"
  • 100 גרם בולגרית 5% או 16% "פיראוס" מפוררת
  • 1/2 ביצה טרופה
  • להברשה: 1/2 ביצה טרופה עם 1 כף מים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומאדים את התרד. מערבבים מידי פעם ומבשלים 2-3 דקות עד שהתרד מאבד נוזלים, רך וכהה. מצננים, סוחטים, קוצצים ומעבירים לקערה. מוסיפים בולגרית וחצי ביצה ומערבבים.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 02.

    מרפדים תבנית בנייר אפיה. מחממים תנור ל 180 מעלות. שמים את מרכיבי הבצק במעבד מזון ומעבדים לבצק.

  • 03.

    מרדדים את הבצק לעלה בעובי 4 ס"מ, קורצים עיגולים בקוטר 7 ס"מ ומניחים כפית מילוי בכל עיגול. מהדקים היטב בשלוש פינות למשולש ומניחים בתבנית. חוזרים על הפעולה עם יתר הבצק (אוספים את הבצק שנותר ומרדדים שנית).

  • 04.

    מברישים את המשולשים בעדינות בביצה ושוב מהדקים בשלוש הפינות. אופים 20-25 דקות עד שהאוזניים משחימות.

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.