מתכון אורז, כרובית, אפונה ורצועות עוף בתיבול הודי | השף הלבן

אורז, כרובית, אפונה ורצועות עוף בתיבול הודי

אורז ירקות ועוף בתיבול הודי, ארוחה נהדרת שמכינים ב-10 דקות

מאת: נעמה רן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אורז, כרובית, אפונה ורצועות עוף בתיבול הודי
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 4-6:

  • 3/4 כוס אורז בסמטי
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל קלוף, חצוי ופרוס
  • 4 שיני שום קצוצות
  • 1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ דק (לא חובה)
  • 3 כוסות כרובית של סנפרוסט
  • 1/2 כוס אפונת גינה של סנפרוסט
  • 2 כפיות אבקת קארי
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 1 שקית (450 גרם) שישליק עוף מאמא עוף
  • להגשה: כוסברה קצוצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים את האורז בסיר עם שפע מים רותחים ומבשלים כ-10 דקות עד שהאורז מתרכך מעט (אך לא עשוי לגמרי). מסננים ושומרים.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 02.

    שמים במחבת עמוקה כף שמן ומטגנים את הבצל 2 דקות עד ריכוך. מוסיפים שום וג'ינג'ר ומטגנים כדקה. מוסיפים כרובית, אפונה קארי ומלח ומטגנים כ-2 דקות.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 03.

    מוסיפים אורז וכ-1/2 כוס מים רותחים למחבת, מערבבים, מכסים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים כ-8 דקות. מוסיפים עוף, מערבבים ומבשלים עוד 4 דקות עד שהירקות והאורז רכים (אך לא רכים מידי). מערבבים, בוזקים כוסברה ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:08:00
הכנת? כאן מדרגים
(4)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.