פוקצ'ה חצילים וגבינה בולגרית | השף הלבן

פוקצ'ה חצילים וגבינה בולגרית

ליד הסלט או כמנה ראשונה בארוחה, קבלו פוקצ'ה קלה להכנה שתקצור מחמאות

מאת: פאני רבינוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פוקצ'ה חצילים וגבינה בולגרית
צילום: פאני רבינוביץ' עיצוב: פאני רבינוביץ'

המרכיבים ל2-4:

  • חבילה פוקצ'ה מעדנות
  • שמן זית
  • 1 חציל
  • מלח גס
  • שמן לטיגון
  • גבינה בולגרית במרקם מעודן 16% פיראוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים את החציל לפרוסות דקות.

  • 02.

    ממליחים כל פרוסה משני צדיה, ומניחים במסננת למשך חצי שעה לפחות, כדי שיגירו את הנוזלים.

  • 03.

    מחממים שמן במחבת ובינתיים מנערים את פרוסות החציל ומספיגים במגבת כדי לשחרר מהם נוזלים.

  • 04.

    מטגנים את החצילים משני הצדדים עד שהם רכים. מעבירים לנייר סופג עד לשימוש.

  • 05.

    מורחים את שתי הפוקצ'ות בשמן זית (אין צורך להפשיר לפני).

  • 06.

    מניחים מעל פרוסות חציל מטוגנות.

  • 07.

    מפוררים מעל גבינה בולגרית.

  • 08.

    אופים 10-12 דקות.

    טיימר מופעל
    00:12:00
  • 09.

    מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

הכנת? כאן מדרגים
(1)