פוקצ'ה חצילים וגבינה בולגרית | השף הלבן

פוקצ'ה חצילים וגבינה בולגרית

ליד הסלט או כמנה ראשונה בארוחה, קבלו פוקצ'ה קלה להכנה שתקצור מחמאות

מאת: פאני רבינוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פוקצ'ה חצילים וגבינה בולגרית
צילום: פאני רבינוביץ' עיצוב: פאני רבינוביץ'

המרכיבים ל 2-4:

  • חבילה פוקצ'ה מעדנות
  • שמן זית
  • 1 חציל
  • מלח גס
  • שמן לטיגון
  • גבינה בולגרית במרקם מעודן 16% פיראוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים את החציל לפרוסות דקות.

  • 02.

    ממליחים כל פרוסה משני צדיה, ומניחים במסננת למשך חצי שעה לפחות, כדי שיגירו את הנוזלים.

  • 03.

    מחממים שמן במחבת ובינתיים מנערים את פרוסות החציל ומספיגים במגבת כדי לשחרר מהם נוזלים.

  • 04.

    מטגנים את החצילים משני הצדדים עד שהם רכים. מעבירים לנייר סופג עד לשימוש.

  • 05.

    מורחים את שתי הפוקצ'ות בשמן זית (אין צורך להפשיר לפני).

  • 06.

    מניחים מעל פרוסות חציל מטוגנות.

  • 07.

    מפוררים מעל גבינה בולגרית.

  • 08.

    אופים 10-12 דקות.

    טיימר מופעל
    00:12:00
  • 09.

    מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.