פוקצ'ה מוצרלה, תרד ועגבניות שרי צלויות | השף הלבן

פוקצ'ה מוצרלה, תרד ועגבניות שרי צלויות

גרסה למתקדמים של פיצה, פוקצ'ה עשירה בדברים טובים

מאת: פאני רבינוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פוקצ'ה מוצרלה, תרד ועגבניות שרי צלויות
צילום: פאני רבינוביץ' עיצוב: פאני רבינוביץ'

המרכיבים ל2-4:

  • חבילה פוקצ'ה מעדנות
  • שמן זית
  • 200 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • 20 עגבניות שרי או שרי תמר
  • 200 גרם תרד
  • 2 שיני שום כתושות
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-250 מעלות.

  • 02.

    בקערה מערבבים עגבניות שרי, שמן זית, מלח ופלפל עד שהעגבניות מצופות מכל הכיוונים.

  • 03.

    מעבירים את העגבניות לתבנית מרופדת בנייר אפיה.

  • 04.

    צולים את העגבניות 10-12 דקות, מוציאים את העגבניות מהתנור ומנמיכים את החום ל-200 מעלות.

    טיימר מופעל
    00:12:00
  • 05.

    במחבת עם מעט שמן זית מבשלים תרד עם שתי שיני שום כתושות עד שעלי התרד מצטמצמים, במשך 4-5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 06.

    מורחים את שתי הפוקצ'ות בשמן זית (אין צורך להפשיר לפני).

  • 07.

    מפזרים מעל הפוקצ'ות את המוצרלה בצורה שווה.

  • 08.

    מפזרים מעל את התרד בצורה שווה.

  • 09.

    מניחים מעל את עגבניות השרי בצורה שווה.

  • 10.

    אופים 10-12 דקות.

    טיימר מופעל
    00:12:00
  • 11.

    מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

הכנת? כאן מדרגים
(2)