פוקצ'ה מוצרלה, תרד ועגבניות שרי צלויות
גרסה למתקדמים של פיצה, פוקצ'ה עשירה בדברים טובים
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: פאני רבינוביץ'
עיצוב: פאני רבינוביץ'
המרכיבים ל2-4:
- חבילה פוקצ'ה מעדנות
- שמן זית
- 200 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
- 20 עגבניות שרי או שרי תמר
- 200 גרם תרד
- 2 שיני שום כתושות
- מלח ופלפל
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-250 מעלות.
-
02.
בקערה מערבבים עגבניות שרי, שמן זית, מלח ופלפל עד שהעגבניות מצופות מכל הכיוונים.
-
03.
מעבירים את העגבניות לתבנית מרופדת בנייר אפיה.
-
04.
צולים את העגבניות 10-12 דקות, מוציאים את העגבניות מהתנור ומנמיכים את החום ל-200 מעלות.
טיימר מופעל
-
05.
במחבת עם מעט שמן זית מבשלים תרד עם שתי שיני שום כתושות עד שעלי התרד מצטמצמים, במשך 4-5 דקות.
טיימר מופעל
-
06.
מורחים את שתי הפוקצ'ות בשמן זית (אין צורך להפשיר לפני).
-
07.
מפזרים מעל הפוקצ'ות את המוצרלה בצורה שווה.
-
08.
מפזרים מעל את התרד בצורה שווה.
-
09.
מניחים מעל את עגבניות השרי בצורה שווה.
-
10.
אופים 10-12 דקות.
טיימר מופעל
-
11.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
הכנת? כאן מדרגים