לחמניות גבינה
ארוחת ערב מהירה: לחמניות גבינה ללא שמרים שמכינים בקלי קלות עם תוספת של גבינה מתפצפצת מעל. סלט קטן בצד – ואתם מסודרים.
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							עד 10 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
המרכיבים ל 12-15 לחמניות קטנות:
- 250 גרם (מיכל) גבינת קוטג' 5% שומן
- 75 גרם גבינה בולגרית 5% שומן
- 50 גרם גבינת חמד 16% שומן
- 50 גרם חמאה רכה מאוד
- 1/2 כפית פפריקה מעושנת
- 1/2 כפית מלח דק
- 210 גרם (כוס וחצי) קמח
- כפית וחצי אבקת אפייה
									לציפוי:
								
															- חלמון טרוף
- מעט פתיתי פרמזן "השף הלבן" מגוררת / גבינת גאודה מגוררת
הוראות הכנה:
- 
								01.
								מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית שקעים מסיליקון. 
- 
								02.
								בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים יחד גבינת קוטג', בולגרית, חמד, חמאה רכה, פפריקה ומלח עד שמתקבלת תערובת אחידה. 
- 
								03.
								מנפים פנימה קמח ואבקת אפייה ומערבלים רק עד שמתקבל בצק רך. 
- 
								04.
								בידיים מעט משומנות יוצרים כדורים בינוניים מהבצק ומניחים בתבנית שקעים מסיליקון. 
- 
								05.
								מברישים את הלחמניות בחלמון ומפזרים גבינת פרמזן / צ'דר מגוררת. 
- 
								06.
								אופים במשך כ-18-23 דקות או עד שהלחמניות מזהיבות ותפוחות. טיימר מופעל
- 
								07.
								מצננים מעט בטמפרטורת החדר ומגישים לצד סלט. 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						 
									

