רוטב פטריות לבשר – רוטב מצוין כתוספת לבשר | השף הלבן

רוטב פטריות לבשר

רוטב מצוין כתוספת לבשר

מאת: אבי שליסל
בשרי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רוטב פטריות לבשר

המרכיבים ל4 מנות:

  • 2 סלסלות פטריות
  • מעט שמן
  • 2 כפות אבקת מרק פטריות
  • 1 כף גדושה קמח
  • 11/2 ציר בקר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים את הפטריות, מוסיפים אבקת מרק וקמח ומערבבים.

  • 02.

    מוסיפים את הנוזל הקר עד לרתיחה תוך ערבוב עד להסמכה. 

  • 03.

    מתבלים במלח פלפל ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(929)