פשטידת קוטג' ותירס
פשטידה קוטג' ותירס קלה לארוחת ערב קלילה או לחגיגת שבועות. פשטידה שגם ילדים אוהבים.
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 20 מנות/ תבנית מלבנית 23*33 ס"מ:
- קופסת תירס
- קופסת קוטג' תנובה
- 2 ביצים
- מלח
- 8 כפות קמח מחוקות
- גבינה צהובה "עמק" תנובה
- זיתים
- פלפל
הוראות הכנה:
-
01.
אופן ההכנה:
-
02.
מסננים את התירס מהמים.
-
03.
מערבבים את התירס עם הקוטג'.
-
04.
מוסיפים את הביצים, מלח, פלפל, קמח צהובה וזיתים.
-
05.
משמנים את התבנית ושמים את התערובת.
-
06.
אופים בתנור על חום של 180 מעלות למשך חצי שעה.
-
07.
אופציה לשדרוג: לאחר חצי שעה להוסיף גבינה מעל ולהחזיר לתנור לעוד כמה דק
הידעת?
ניתן לשדרג ולהוסיף כל ירק שאוהבים
הכנת? כאן מדרגים