גלילי קשקבל ומוצרלה מטוגנים בפרורי לחם ומרווה
גלילי קשקבל ומוצרלה מטוגנים בפרורי לחם ומרווה

המרכיבים ל 20 יחידות:
- 50 גרם חמאת תנובה
- 5 כפות קמח לבן
- 250 מ"ל חלב
- 200 גרם גבינת קשקבל תנובה collection מגורדת
- 120 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן" מגורדת
- 2 חלמונים טריים
- קורט מלח
- פלפל לבן
- צלחת עם 150 גרם קמח לבן
- צלחת עמוקה מעט עם 3 חלבונים טרופים
- 100 מ"ל מים
- 200 גרם פרורי לחם
- 10 עלי מרווה קצוצים
- סיר עם שמן לטיגון עמוק
הוראות הכנה:
-
01.
במחבת גבוהה ממיסים את החמאה ומוסיפים את 5 כפות הקמח.
-
02.
בוחשים כל הזמן על אש לא גבוהה למשך 2 דקות.
טיימר מופעל
-
03.
מוסיפים לאט, תוך בחישה, את החלב ומבשלים בבחישה עד לקבלת מעין רביכה.
-
04.
מוסיפים את הגבינות ולאחר דקה מוסיפים את 2 החלמונים וקורט מלח והפלפל.
-
05.
מצננים לטמפרטורת החדר, העיסה צריכה להיות במרקם נוח לעבודה.
-
06.
מחממים את השמן לטיגון עמוק.
-
07.
את המרווה הקצוצה מערבבים עם פרורי הלחם.
-
08.
מוציאים כמות של כף גדושה ועם הידיים יוצרים גלילים שווים.
-
09.
מגלגלים כל גליל בקמח עם המרווה הקצוצה ומעבירים לביצים עם המים. מעבירים לפירורי הלחם ומגלגלים שוב.
-
10.
בודקים שחום השמן בינוני גבוהה.
-
11.
מטגנים את הקרוקטים עד לצבע זהוב ומגישים חם.