מאפינס פיצה לילדים
מאפינס פיצה לילדים – כמו שעדיין לא הכנתם! במתכון הזה פתיתי המוצרלה של השף הלבן משתלבים גם בבלילת המאפינס וגם כטופינג שמזכיר את הפיצה שכולנו אוהבים
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אפרת ליכטנשטט
עיצוב: אפרת ליכטנשטט
המרכיבים ל11-12 מאפינס:
- 2 ביצים
- 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה תנובה
- 1/2 כוס חלב תנובה
- 1 כוס פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
- 2 כפות רסק עגבניות
- חופן עלי בזיליקום קצוצים טריים או יבשים
- 1 כף עלי אורגנו טריים או יבשים
- 1 כוס קמח
- 1 כפית אבקת אפייה
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית אבקת שום
- 1 כפית אורגנו יבש
- לטופינג: מס' כפות פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
תוספות:
- 4 כפות גרעיני תירס
- זיתים מגולענים קצוצים
- פרוסות עגבנייה
גודל תבנית: תבנית מאפינס
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-170 מעלות לא טורבו, ומרפדים תבנית מאפינס עם עטרות נייר.
-
02.
טורפים ביצים, גבינה, חלב, פתיתי מוצרלה, רסק עגבניות, בזיליקום ואורגנו.
-
03.
מוסיפים קמח, אבקת אפייה ותבלינים ומערבבים היטב.
-
04.
מחלקים לעטרות נייר (הכי נוח בעזרת כף גלידה קפיצית) עד 3/4 מגובה התבנית.
-
05.
מפזרים עוד כפית פתיתי מוצרלה על כל מאפין ומעליו את התוספות שאוהבים.
-
06.
אופים כ-20-25 דקות או עד שקיסם הננעץ המרכז המאפין יוצא נקי. בתאבון!
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים