פיצה דאבל מוצרלה - טעים וקל להכנה | השף הלבן

פיצה דאבל מוצרלה

הפיצה הכי מגניבה שתכינו: את פתיתי המוצרלה משתלבים גם בטופינג וגם בבצק עצמו! מתכון קל, מהיר וטעים במיוחד לפיצה שונה מהרגיל

מאת: עומר ישכיל
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
פיצה דאבל מוצרלה
צילום: עומר ישכיל עיצוב: עומר ישכיל

המרכיבים לפיצה אחת בינונית:

לרכישה >>
לבצק:
  • 250 גרם קמח לבן תופח
  • 1 גביע (200 מ"ל) יוגורט תנובה 3%
  • ½ שקית (100 גרם) פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כף שמן זית
להרכבת הפיצה:
  • 3 כפות רוטב עגבניות מוכן לפיצה
  • ½ שקית (100 גרם) פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • תוספות לפי העדפה (זיתים / פטריות / בצל / תירס וכו')
גודל תבנית: מחבת גדולה

הוראות הכנה:

  • 01.

    הבצק: במיקסר עם וו לישה שמים את כל מרכיבי הבצק ומעבדים כ-5 דקות עד לקבלת בצק אחיד.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 02.

    מחממים מחבת רחבה מאוד (בגודל הפיצה או יותר) על אש גבוהה.

  • 03.

    על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעיגול בעובי 1/2 ס״מ, לאחר קבלת הגודל הרצוי מעבירים בזהירות בידיים או בעזרת נייר אפיה את בצק הפיצה למחבת החמה למשך 3 דקות, תחתית הבצק צריכה להיות זהובה ואפויה, מורידים את הבצק מהמחבת ומעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 04.

    מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו

  • 05.

    שמים מעל הבצק רוטב עגבניות, פתיתי מוצרלה ותוספות מכל סוג שאוהבים

  • 06.

    מכניסים לתנור שחומם מראש ל-10-12 דקות או עד קבלת צבע זהוב.

    טיימר מופעל
    00:12:00
  • 07.

    חותכים למשולשים ומגישים חם, בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(7)