מאפה פילו קראנצ׳י חלומי במילוי פרגית וארטישוק ירושלמי

מאפה פילו קראנץ׳ חלומי במילוי פרגית וארטישוק ירושלמי בקלי קלות, ללא כלים מיותרים ויבוא לכם בול לחג!

מאת: עידו פלפל
בשרי סוג מתכון
45 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפה פילו קראנצ׳י חלומי במילוי פרגית וארטישוק ירושלמי

המרכיבים ל 15 מנות:

מרכיבים:
  • 600 גרם קוביות פרגית
  • 400 גרם ארטישוק ירושלמי סנפרוסט
  • 1/3 שקית בצל קצוץ סנפרוסט
  • חצי צרור כוסברה קצוצה
  • 5 כפות שמן זית
  • כפית מלח
  • כפית כמון
  • חצי כפית כורכום
  • 15 דפי פילו

הוראות הכנה:

  • 01.

    במחבת שמים שמן זית ואת הבצל שלנו ומטגנים עד שמשחים מעט.

  • 02.

    לאחר השחמה נוסיף את הפרגיות ונטגן קלות.

  • 03.

    ניקח את הארטישוק הירושלמי שמגיע כבר מקולף ומבושל, ואת החתיכות הגדולות נחתוך לקוביות בגודל הפרגית.

  • 04.

    נוסיף את הארטישוק למחבת ביחד עם הכוסברה הקצוצה והתבלינים, נטגן כ5 דקות ונניח בצד להתקרר.

    טיימר מופעל

    00:05:00
  • 05.

    לאחר שהתערובת התקררה ניקח דף פילו ונניח אותו לרוחב. חצי מהדף נבריש בשמן ונקפל ל-2.

  • 06.

    בקצה של כל חתיכה נניח מהמילוי שלנו , נקפל את הצדדים ונגלגל לסיגר.

  • 07.

    נבריש את כל הבורקסים בשמן ונכניס לאפייה ב180 מעלות ל25 דקות.

    טיימר מופעל

    00:25:00
  • 08.

    וזהו! יש לכם מאפה קראנצ׳י מושלם וסופר חגיגי! בתיאבון😄

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.