לאפת קוטג׳ של תנובה | השף הלבן

לאפת קוטג׳ של תנובה

לאפת קוטג' קלה מהירה וטעימה שלא תרצו להפסיק לאכול אבל גם להכין!

מאת: אפרת ליכטנשטט
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לאפת קוטג׳ של תנובה
צילום: אפרת ליכשטנטט עיצוב: אפרת ליכשטנטט

המרכיבים למנה אחת:

  • 1 גביע קוטג׳ 5% ומעלה של תנובה
  • 2 ביצים
  • רבע כפית מלח
  • רבע כפית אבקת שום
  • רבע כפית אורגנו (או כל תבלין אחר שאוהבים)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות לא טורבו.

  • 02.

    מכינים תבנית בגודל 22/35 עם נייר אפייה.

  • 03.

    טוחנים הכל במעבד מזון ומוזגים על הנייר.

  • 04.

    מיישרים לשכבה אחידה בגובה חצי ס״מ - לא דקה מדי

  • 05.

    אופים 35-40 דקות עד שהיא מזהיבה ויציבה.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 06.

    ממלאים במה שאוהבים!

הכנת? כאן מדרגים
(7)