בורקס מיני גבינות | השף הלבן

בורקס מיני גבינות

בורקס גבינה קטנטנים שילדים אוהבים (וגם ההורים)

מאת: עדי קלינגהופר
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בורקס מיני גבינות השף הלבן

המרכיבים ל24 יחידות:

לבורקס:
  • 1 חבילת בצק עלים מופשרת על פי הוראות היצרן
למלית גבינות:
  • 1 ביצה תנובה
  • 250 גרם קוטג׳ תנובה 5%
  • 150 גרם גבינת פטה עיזים 16% של פיראוס
  • 150 גרם פתיתי מוצרלה של השף הלבן
  • מעט פלפל שחור
  • ביצה להברשה
  • שומשום לקישוט

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-190 מעלות טורבו.

  • 02.

    מתחילים עם המלית - בקערה מניחים את הגבינות, קוטג', מפוררים גבינת פטה, ופתיתי מוצרלה. מוסיפים מעט פלפל וביצה ומערבבים עד מלית אחידה.

  • 03.

    פורסים את בצק העלים על משטח עבודה וחוצים לאורכו, כך שנקבל 2 מלבנים.

  • 04.

    מניחים במרכז כל מלבן מלית גבינה כך שנקבל פס מלית.

  • 05.

    סוגרים את הבצק, מניחים צד אחד מעל המלית, סוגרים את הצד השני והופכים כך שהפתח יהיה כלפי מטה.

  • 06.

    כך חוזרים על הפעולה עם הבצק השני.

  • 07.

    פורסים את הבצק לקוביות כך שנקבל 24 יחידות של בורקס.

  • 08.

    מניחים את הבורקסים על מגש אפייה מרופד בנייר אפייה, מברישים עם ביצה ומיד לאחר מכן מפזרים שומשום.

  • 09.

    מכניסים לאפייה כ-20 דקות או עד הזהבה מלאה.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 10.

    מוציאים מאפייה, מחכים מספר דקות לצינון ואוכלים.

הכנת? כאן מדרגים
(6)