בייגל קוטג' מ-2 מצרכים | השף הלבן

בייגל קוטג' מ-2 מצרכים

להכין בייגל מעולם לא היה פשוט כל כך! רחלי קרוט עם המתכון הסודי שלה למאפה מלא בחלבון בקלי קלות ורק עם שתי מרכיבים. אתם חייבים לנסות!

מאת: רחלי קרוט
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בייגל קוטג' מ-2 מצרכים
צילום: רחלי קרוט

המרכיבים ל2-3 מנות:

מצרכים
  • 1 גביע (250 גרם) קוטג' תנובה - 5% או 9%
  • 1 כוס מדידה (140 גרם) קמח תופח
לעיטור
  • 1 ביצה טרופה
  • שומשום ומלח גס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-190 מעלות.

  • 02.

    לקערה בינונית מוסיפים קמח וקוטג' ומערבבים היטב היטב לבצק דביק ללא קמח בשוליים.

  • 03.

    מניחים נייר אפייה על תבנית תנור ומשמנים אותה עם תרסיס שמן זית או מברשת ושמן זית.

  • 04.

    יוצרים עיגולים, עם ידיים רטובות ומניחים על נייר האפייה. אפשר גם ליצור חור באמצע למי שרוצה צורת בייגל אבל ממש לא חובה.

  • 05.

    מברישים למעלה בביצה, מפזרים שומשום ומלח גס ואופים במשך 30 דקות או עד הזהבה.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 06.

    אוכלים בהנאה. בתיאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(37)