בייגל קוטג' מ-2 מצרכים
להכין בייגל מעולם לא היה פשוט כל כך! רחלי קרוט עם המתכון הסודי שלה למאפה מלא בחלבון בקלי קלות ורק עם שתי מרכיבים. אתם חייבים לנסות!
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: רחלי קרוט
המרכיבים ל2-3 מנות:
מצרכים
- 1 גביע (250 גרם) קוטג' תנובה - 5% או 9%
- 1 כוס מדידה (140 גרם) קמח תופח
לעיטור
- 1 ביצה טרופה
- שומשום ומלח גס
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-190 מעלות.
-
02.
לקערה בינונית מוסיפים קמח וקוטג' ומערבבים היטב היטב לבצק דביק ללא קמח בשוליים.
-
03.
מניחים נייר אפייה על תבנית תנור ומשמנים אותה עם תרסיס שמן זית או מברשת ושמן זית.
-
04.
יוצרים עיגולים, עם ידיים רטובות ומניחים על נייר האפייה. אפשר גם ליצור חור באמצע למי שרוצה צורת בייגל אבל ממש לא חובה.
-
05.
מברישים למעלה בביצה, מפזרים שומשום ומלח גס ואופים במשך 30 דקות או עד הזהבה.
טיימר מופעל
-
06.
אוכלים בהנאה. בתיאבון!
הכנת? כאן מדרגים