הטיפים של מתחם הפודיז | השף הלבן

טיפים

עוגות בחושות

המדריך המלא לעוגות בחושות

בינינו? אין כמו עוגה בחושה! אחרי כל הקצפות והקרמים, השמרים והקומות, עוגה בחושה היא סוס מנצח. אין מי שלא יתפתה לפרוסה ממנה יחד עם הקפה, והכי הכי כיף להכין אותה. סידרנו לכם את המדריך המלא בנושא.
קינוחי כוסות

המדריך המלא לקינוחי כוסות לאירוח מושלם

אין אופציה מרשימה יותר מקינוחי כוסות. כך תתנו לאורחים שלכם להרגיש שפינקתם כל אחד ואחד מהם בקינוח אישי, וזה לא בהכרח מסובך יותר מלהכין עוגה למרכז השולחן. רון יוחננוב סידר לכם את המדריך המלא.
לחמניות ביתיות מושלמות

הסוד ללחמניות ביתיות מושלמות

לכולנו יש פנטזיה להיות המארחים המושלמים - אלו שמוציאים בראנץ' מהולל אל השולחן אל מול האורחים המשתאים. אבל אחרי שערכנו שולחן, קצצנו סלטים, אפינו פשטידות וחתכנו גבינות – למי יש זמן וכוח להתפיח שמרים כדי לאפות גם לחמניות ביתיות? אז זהו, שלרון יש מתכון מדהים בשבילכם לבצק גבינה לבנה שמעניק ברגע לחמניות ביתיות ריחניות ללא התפחות ולישה.
מאפה גבינות שטוח

כל מה שצריך לדעת על מאפי גבינות שטוחים

לכל תרבות יש המאפה השטוח האופייני לה – חצ'פורי, סמבוסק, בורקיטס או קלצונה – מאפי גבינות ממולאים פשטו בעולם כולו, ולא בכדי! מדובר במאפים ריחניים ושטוחים ממולאים כל טוב. מה הסודד למאפה מוצלח? צפו במדריך המלא של רון יוחננוב
מה ההבדלים בין השמנות של השף הלבן? רחלי קרוט עושה לכם סדר

מה ההבדלים בין השמנות של השף הלבן? רון יוחננוב עושה לכם סדר

איך מבדילים בין השמנות של השף הלבן? למה כל אחת מהן משמשת וכיצד משלבים אותן במטבח? רון יוחננוב עם המדריך השלם בנושא
מאפי גבינה בריאים

המדריך למאפי גבינה בריאים יותר

כשמציעים לכם "מאפה פריך וחם ממולא גבינות טעימות" אתם ישר מתמלאים רגשות אשם? לא עוד! כי לאפרת יש בצק פריך "ברמאות" עשוי קמח כוסמין ויוגורט ללא חמאה או שמן שמנפיק מאפים מושלמים. אליו היא מצוותת מליות גבינה מגבינות רזות, שעושות את העבודה בצורה מושלמת ויוצרת מהם מאפים בריאים מלוחים ומתוקים. צפו
הפרעצל המושלם

המדריך להכנת הפרעצל המושלם

כולם מדברים על פרעצל? כן! נראה שהעולם כולו מתעניין עכשיו בפרעצלים, אותם בייגלס טעימים וקריספיים ממוצא גרמני שאי אפשר להפסיק לטרוף. קבלו את המדריך של רון יוחננוב בו הוא איך מכינים את בצק היוגורט המושלם ליצירת פרעצלס בייתים נפלאים והטכניקה לקליעת הצורה הקלאסית של הפרעצל.
טארטים מיוחדים

יסודות הכנת הטארט: מטארטלט צרפתי ועד עוגת מספרים

כשמכינים טארט, אנשים תמיד מתמלאים רושם. מדובר בקינוח יפיפה עם קישוטים בילט-אין, שמעניק תוצאות אסתטיות של קונדיטוריה גבוהה. רון יוחננוב במדריך קליל שבו נלמד איך מכינים טארטים עם קרם עשיר שבו מתיקות הקרם וחמיצות הפירות מעניקים לנו תוצאה מושלמת.
איך קולעים חלה חגיגית לשבועות מארבע רצועות?

איך קולעים חלה חגיגית לשבועות מארבע רצועות?

אפרת ליכטנשטט עם המדריך לקליעת חלה מארבע רצועות בקלי קלות לקראת שבועות
לקראת שבועות: מה הסוד לקצפת יציבה?

לקראת שבועות: מה הסוד לקצפת יציבה?

אפרת ליכטנשטט עם טיפ להקצפת קצפת יציבה שחשוב לדעת לקראת שבועות
למארחים בשבועות: הטיפ לחיתוך עוגת ביסקוויטים

למארחים בשבועות: הטיפ לחיתוך עוגת ביסקוויטים

אפרת ליכטנשטט עם טיפ שכדאי להכיר לקראת האירוח בחג השבועות הקרוב
מדריך לשבועות: בצק היוגורט המושלם לחלות ממולאות

מדריך לשבועות: בצק היוגורט המושלם לחלות ממולאות

בשנה האחרונה, נראה שכולם החלו לאפות חלות ביתיות. רוצים להצטרף לטרנד? יש לנו את הבצק המושלם בשבילכם במדריך המלא לחלות לחג השבועות
 מצי׳בורקי עד ורניקס: כיסוני גבינות מסביב לעולם

 מצ'יבורקי עד ורניקס: כיסוני גבינות מסביב לעולם

מה קורה כשגיאורגי, אוקראיני והודי נפגשים על שולחן החג? רון יוחננוב פותח לנו דלת אל עולם הכיסונים ומלמד בכמה צעדים פשוטים להכין שלושה סוגי כיסונים נפלאים מעולמות שונים. המדריך המושלם לחג השבועות הקרוב
המדריך המלא להרכבת פלטת גבינות לשבועות

המדריך המלא להרכבת פלטת גבינות לשבועות

חג שבועות הגיע והמלכה של השולחן היא פלטת הגבינות המפוארת. אפרת ליכטנשטט מסבירה צעד אחר צעד איך להרכיב את מגש הגבינות המושלם שיגרום לאורחים להוציא מצלמות ולצלם אותו לאינסטגרם
המדריך המלא למאפי גבינה ובצק פריך לשבועות

המדריך המלא למאפי גבינה ובצק פריך לשבועות

שבועות הגיע וזה זמנו של הקיש. רון יוחננוב מסביר איך מכינים בצק פרמזן פריך ומדהים ורוטב רויאל מנצח שיהפכו את שולחן החג שלכם לחגיגה של קישים – מאפי בצק פריך במילוי גבינות וירקות שכולם אוהבים
מיוחד לשבועות: טיפ להרכבת פלטת גבינות

מיוחד לשבועות: טיפ להרכבת פלטת גבינות

אפרת ליכטנשטט עם טיפ שכדאי להכיר כשמרכיבים פלטת גבינות לחג
המדריך המלא לשבועות: עוגת גבינה אפויה בשלוש דרכים שונות 

המדריך המלא לשבועות: עוגת גבינה אפויה בשלוש דרכים שונות 

בסיס אחד, מלית אחת ושלושה סוגי עוגות גבינה נפלאות לשבועות. רון יוחננוב ממלא לכם את שולחן הקינוחים שהאורחים הולכים להתלהב ממנו
טיפ לשבועות: איך לנצל נכון את שאריות הגבינות

טיפ לשבועות: איך לנצל נכון את שאריות הגבינות

אפרת ליכטנשטט עם טיפ שיעזור לכם לסיים את שאריות הגבינות בשבועות