פול עם עגבניות מיובשות, בזיליקום, שום וצנוברים - טעים וקל להכנה | השף הלבן

פול עם עגבניות מיובשות, בזיליקום, שום וצנוברים

מחפשים תוספת חגיגית לשולחן החג? סידרנו לכם מתכון מצוין לפול עם עגבניות מיובשות, בזיליקום, שום וצנוברים שיעשיר כל ארוחה

מאת: אינס ינאי
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פול עם עגבניות מיובשות, בזיליקום, שום וצנוברים
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 5 מנות:

  • 1 שקית פול ירוק ללא קליפה "סנפרוסט"
  • 5 עגבניות מיובשות חתוכות לרצועות
  • 5 שיני שום פרוסות
  • 4 כפות עלי בזיליקום קצוצים
  • 1 עגבנייה קצוצה
  • 5 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל
  • 1/2 כף כמון
  • מים לכיסוי
  • 100 גרם צנוברים קלויים

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר מניחים שמן זית, שום ועגבנייה קצוצה ומטגנים תוך כדי ערבוב כ- 5 דקות,

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 02.

    מוסיפים את שקית הפול, העגבניות המיובשות, המלח, הפלפל והכמון, מערבבים ומוסיפים מים עד לכיסוי.

  • 03.

    מבשלים ללא מכסה עד לצמצום הנוזלים

  • 04.

    מגישים עם צנוברים קלויים מעל ועלי אורגנו טריים ללא הענפים

  • 05.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(4)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.