גראטן טריו ירקות שורש ברוטב שמנת פסטו של רון יוחננוב - השף הלבן

גראטן טריו ירקות שורש ברוטב שמנת פסטו של רון יוחננוב

הגראטן שלא תוכלו לעמוד בפניו – גרסה צבעונית מיוחדת עם שמנת לבישול 10% של השף הלבן. אתם חייבים לנסות!

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
גראטן טריו ירקות שורש ברוטב שמנת פסטו של רון יוחננוב
צילום: רון יוחננוב עיצוב: רון יוחננוב

המרכיבים ל מנה אחת:

מצרכים
  • 2 תפוחי אדמה בינוניים
  • 2 סלקים בינוניים
  • 2 בטטות בינוניות
  • 250 מ"ל שמנת לבישול 10% של השף הלבן
  • 100 גרם פתיתי טריו של השף הלבן
  • 2 כפות פסטו איכותי
  • קורט אגוז מוסקט
  • מלח/פלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור על 180 מעלות.

  • 02.

    בעזרת מנדולינה חותכים את הירקות לפרוסות דקות. אפשר גם עם סכין חדה וחלקה.

  • 03.

    מסדרים בצורת ספירלה בתבנית.

  • 04.

    בקערה מערבבים את כל המרכיבים לרוטב, ושופכים מעל. אין צורך בכיסוי התבנית באף שלב.

  • 05.

    מכניסים לתנור ואופים כ-45 דקות או עד שהירקות רכים וזהובים.

    טיימר מופעל
    00:45:00
  • 06.

    מגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(4)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.