כדורי שוקולד מיוחדים לפסח
כדורי שוקולד, מתכון קלאסי שיוצא מצוין עם שדרוג של שבבי קוקוס
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 60 מנות:
- 400 גרם שוקולד מריר (צימקאו)
- 4 ביצים
- 400 גרם (3 ורבע כוסות) אבקת סוכר
- כף ברנדי
- כף נס קפה
- 400 גרם מחמאה או חמאה
- 200 גרם (2 כוסות) קוקוס
- 4 כפות קקאו
הוראות הכנה:
-
01.
מקציפים את הביצים (שלמות) עם אבקת הסוכר ומוסיפים בהדרגה את הקוקוס.
-
02.
ממיסים על הגז את החמאה עם השוקולד, הקקאו והברנדי.
-
03.
מאחדים בין העיסות בהדרגה.
-
04.
משאירים את התערובת שנוצרה ליום במקרר. למחרת מגלגלים לכדורים לכדורים. ניתן לטבול בשוקולד טחון או שוקולד מומס ברבע שמנת מתוקה במיקרו, או אגוזים טחונים או קוקוס או מה שעולה על דעתכם .
הכנת? כאן מדרגים