עוגת שוקולד כשרה לפסח
דאהן רוית משתפת אותנו במתכון המנצח שלה לעוגת שוקולד לחג הפסח
חלבי
סוג מתכון
60 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל10-12 מנות:
- 4 ביצים
- 1 כוס שמן
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס קמח מצה
- 1 כוס שוקולית
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 שקית אבקת אפיה (כשרה לפסח)
- 240 גרם שמנת להקצפה של השף הלבן (פרווה)
- 1/2 1 חפיסות שוקולד מריר
הוראות הכנה:
-
01.
אופן ההכנה:
-
02.
מפקידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם הסוכר.
-
03.
מקציפים את השמנת (לפני כן משאירים כ-40 גרם בצד כדי להמיס עם השוקולד.
-
04.
מערבבים את שאר המצרכים (פרט לשוקולד) עד לקבלת עיסה.
-
05.
מוסיפים את השמנת שהקצפנו לעיסה ומערבבים.
-
06.
מוסיפים את הביצים שהקצפנו לעיסה ומקפלים.
-
07.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך כ- 35-40 דק.
-
08.
בינתיים ממסים על הגז (בקערה מנירוסטה מעל לסיר עם מים) את השוקולד והקצפת (שהשארנו בצד).
-
09.
לאחר שהעוגה מוכנה מחכים כמה דקות שתצטנן קצת ואז שופכים את השוקולד המומס ומורחים אותו על העוגה.
הכנת? כאן מדרגים