מוס שוקולד מושחת משלושה מרכיבים!
3 מרכיבים, עשר דקות הכנה ויש לכם קינוח מושחת שהאורחים לא ישכחו. דור משה עם מתכון למוס שוקולד-וניל נהדר שאתם חייבים לנסות!
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: דור משה
עיצוב: דור משה
המרכיבים ל5:
למוס שוקולד:
- 2 מיכלי (או מיכל גדול) שמנת מתוקה 38% "השף הלבן"
- 250 גרם שוקולד מריר
- 1/2 מיכל מסקרפונה השף הלבן/ גבינת שמנת נפוליאון בטעם טבעי
לקישוט:
- 1 מיכל (או חצי מיכל של 500 מ"ל) שמנת מתוקה 38% "השף הלבן"
- 2 כפות אבקת סוכר
- אגוזים מקורמלים / שבבי שוקולד
גודל תבנית: כוסות אישיות
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה בינונית ממיסים מיכל אחד של שמנת מתוקה עם 250 גרם שוקולד. מעבירים לקירור למשך 4 שעות לפחות.
-
02.
בקערת מיקסר עם בלון הקצפה מערבבים על מהירות נמוכה את השוקולד והגבינה, רק עד לאיחוד (לא מקציפים). מוסיפים את מיכל השמנת הנוסף ומקציפים במהירות בינונית, עד לקבלת קרם יציב.
-
03.
מזלפים את הקרם לתוך כוסות. מקררים את הקרם למשך שעה לפחות.
-
04.
לקישוט, מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר לקצפת רכה ומניחים תלוליות מהשמנת על קרם השוקולד.
-
05.
מפזרים מעל שבבי שוקולד ומגישים.
-
06.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים